Geitenhouder

Familie van Wolfswinkel

Geitenhouders

Familie van Wolfswinkel

Ons familie bedrijf bestaat uit 850 biologische melkgeiten en 12000 biologische kippen.

Wij houden onze dieren op biologische wijze dat geeft ons en de dieren een goed gevoel. Voor de kippen en de geiten zijn we beiden aangesloten bij een coöperatie. Een coöperatie geeft rust in de markt voor boer en verwerker. Ook geeft het een goed gevoel om samen met je collega's een eerlijk product voor een eerlijke prijs te verkopen. 

It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful Pointing has no control about

Shams W.Pawel Founder & CEO of XpeedStudio

Wat KENMERKT ONZE MELK?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse sit amet augue placerat, tristique ex eget, accumsan mi. Maecenas vitae cursus tortor. Aliquam erat volutpat. Proin pretium viverra gravida. Curabitur bibendum fermentum odio, ac facilisis urna malesuada nec. Maecenas id condimentum tellus.

VOORDELEN biologische geitenmelk

Wij geloven dat biologische geitenmelk niet alleen een keuze is, maar een levensstijl. Biologische geitenmelk zit boordevol essentiële voedingsstoffen zoals calcium, eiwitten, vitamines en mineralen. Het is een natuurlijke bron van voeding voor uw lichaam.

KENMERKEN BIOLOGISCHE GEITENMELK

Samen met onze partners en afnemers, willen wij de puurste en meest natuurlijke biologische geitenmelkproducten aanbieden. Dit doen we door nauw samen te werken met onze toegewijde boeren. 

ONZE PRODUCTEN

We zijn trots op het aanbod van een scala aan heerlijke producten die zijn vervaardigd met de hoogste kwaliteit biologische geitenmelk.

Certificaten

Postadres
Organic Goatmilk Coöperatie u.a.
Modelleur 27, 5171 SL Kaatsheuvel (NL)
www.organicgoatmilkcooperatie.nl

e-mail
info@organicgoatmilk.nl

Telefoonnummer
 +32 (0) 473 39 26 70

Vragen of opmerkingen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.